İçerikten Bölümler

Kitap Neleri İçeriyor?

Posted in: İçerikten Bölümler by Güven Borça on 31 Mart 2010


Önce krizden çıkış için bir plan sunuyor.

Ekonomik meselelere yeni bir bakış açısı getirip dünyanın girdiği yeni dönemi, istihdam meselesinin özünü açıklamaya çalışıyor.

Sonra da ön yargıları, kutuplaşmaları ve kötü alışkanlıkları nasıl değiştirip bölgemizin aktif, lider ülkesi olacağımızın ip uçlarını veriyor.

Dönüşüm için bir başlangıç yapıyor.

Yorumlar

1 Yorum
  1. Merhaba Güven bey, kitabınızı şirketinizde çalışan bir arkadaşım (Ş.Eren) hediye etti. Eskişehir’de üniversite hayatını henüz bitirmiş biri olarak kitabınızı bir pazarlama kitabı okurken iki arada bitirdim diyebilirim. ;)
    Font seçimi çok yerinde.Bu kitabı okuduktan hemen sonra times new roman ile yazılan kitabıma döndüğümde keyifsiz geldi ve zorladı.
    Standarta göre küçük olması da sayfaları çabuk geçmenize olanak sağlıyor.
    İçerik açısından irdelemek gerekirse, cömertçe sunduğunuz yeni fikirler güzel. Fabrika yerine enformasyona ağırlık verilmesi gerektiği çok yerinde bir tespit. Pazarlamada yeni bölümlemeler konusu da güzel bir bilgi paylaşımı.

    Kitabın sonlarına doğru Eskişehir’de geçen anılarınız oldukça şaşırttı beni. Aslında o dönemin tahmin edilen olayları ama var be Porsuk çayı civarlarında bunlar da mı olmuş dedim.

    İyi günler
    Eren Caner

    Yorum by Eren Caner on 24 Mayıs 2010 at 08:35

Additional comments powered by BackType